· 

Product in de kijker: Snap'Y Fit

Algemene informatie

Mijn zoektocht naar een deftig eetbakje leek oneindig. Mijn konijnen gooiden een losstaand kommetje gewoon om. Nadien had ik een kom gevonden met die je in een metalen ring plaatst. Maar mijn konijnen zijn vindingrijk en vinden alles wat niet mag enorm leuk. Dus neus onder de kom en tillen maar! Resultaat: kommetje uit de ring. Uiteindelijk kwam ik uit bij Snap'y Fit. Deze ervaring zal ik hier met jullie delen.

 

Snap'y Fit zijn roestvrije voederbakken. Deze voederbakken blijven, dankzij het bevestigingssysteem, goed op hun plaats hangen. Op die manier kan uw konijn zijn voederbak niet meer omduwen. Het kommetje is er ook weer gemakkelijk terug uit te halen om het te reinigen of te vullen. 

Gebruik

Snap'Y Fit heeft eenvoudige draaischroeven. Deze draai je eerst los en haal het plaatje er ook af. Dan kan je Snap'y Fit bevestigen aan het verblijf, plaatje en schroeven er terug op. Nu hangt de houder vast. Het kommetje is eenvoudig eruit te trekken en er terug in te duwen.

Plus-puntjes

Het grootste pluspunt is voor mij dat het kommetje op zijn plaats blijft. Het voer ligt niet meer overal. Nog een voordeel is dat het kommetje eenvoudig los kan. Niet enkel ideaal om het te vullen, maar ook om het te poetsen. Ik ben er alvast tevreden over!

Min-puntjes

Als het nog nieuw is en je een vol kommetje wil inschuiven met bv water, kan het morsen. Na een aantal keren te gebruiken is het houdertje al wat flexibeler, waardoor dit geen probleem meer is.

Heb jij ervaring met een Snap'y Fit? Deel uw ervaring hieronder bij de commentaren!


Reactie schrijven

Commentaren: 0