VOLLEDIG VOLZET VOOR 2020!

Belangrijke mededeling:

Liefste konijnenvrienden

 

Ik ben naast werknemer bij de hommelkwekerij en konijnenverzorger ook nog eens fotografe. Mijn fotografie-gedeelte blijft groeien en uitbreiden. Zelfs het stoppen van de webshop blijkt niet voldoende om alles te kunnen blijven combineren. Vandaar de beslissing om het konijnenhotel stop te zetten.


Jullie weten dat ik jullie konijntjes verzorg met hart en ziel, maar helaas moeten er keuzes gemaakt worden in het leven. Vandaar gaat 'De Konijnenboerin' volledig stoppen vanaf 1 september 2020! 

 

Mvg

Charissa Buekenberghs

De Konijnenboerin

Prijzen

Een verblijf kost voor één konijn €5,-/dag. Per konijn extra komt er €2/dag bij. 

 

Er wordt een voorschot gevraagd. Dit is 50% van het totale bedrag. Dit percentage ligt zo hoog om te voorkomen dat konijntjes niet meer terug opgehaald worden. Alsook om te voorkomen dat mensen gewoon niet komen opdagen. Indien u minstens 14 dagen op voorhand annuleert, krijgt u het voorschot volledig terug. Indien u 24u tot 14 dagen op voorhand annuleert, krijgt u 25% terug. Annuleren dient telkens schriftelijk te gebeuren (mail of brief). U verliest het voorschot indien u minder dan 24u op voorhand annuleert of niet komt opdagen. Wanneer u niet komt opdagen en u laat niets weten, kan u in de toekomst geen reservaties meer maken.

 

Wanneer u updates wil ontvangen tijdens uw vakantie (foto's, filmpjes, etc.) kost dit, ongeacht de duur van het verblijf, €5,- extra. Uiteraard kiest u zelf om de hoeveel dagen/weken u deze update wil.

 

Indien de dierenarts ingeschakeld moet worden, zullen deze kosten bij de eindafrekening geteld worden. Ook indien u te weinig voeding meegegeven heeft of er moeten groenten bijgehaald worden, zullen de gemaakte kosten doorgerekend worden + €5 extra. 

 

OPGELET! In de winterperiode nemen we enkel konijntjes aan die gewoon zijn om buiten te leven. De overgang van temperatuur is dan te groot. 

Zelf meebrengen

🐇 Voldoende voeding voor de duur van het verblijf;

🐇 Persoonlijke speeltjes en/of materiaal;

🐇 Eventuele medicatie;

🐇 Gegevens van een persoon die wij kunnen contacteren in geval van nood;

🐇 Gegevens van uw dierenarts.

Brengen en ophalen

Brengen en ophalen is op afspraak. Op die manier kan ik mijn volledige tijd aan jou besteden. Bij het maken van de reservatie kan je wel rekening houden met de volgende tijdstippen: 

Konijntjes brengen en afhalen kan elke dag tussen 17u30 en 20u.

 

Indien je bijvoorbeeld op een vrijdag rond 12u op vakantie vertrekt, hou er dan rekening mee dat je dan donderdagavond de konijntjes brengt en die dag ook moet reserveren.

 

Wanneer u door omstandigheden (bijvoorbeeld: fille) te laat gaat komen op de afspraak, is het voor mij ook fijn om hiervan op de hoogte gebracht te worden. Een smsje is voldoende (+32494 43 41 91).