VOLLEDIG VOLZET VOOR 2020!

Belangrijke mededeling:

Liefste konijnenvrienden

 

Ik ben naast werknemer bij de hommelkwekerij en konijnenverzorger ook nog eens fotografe. Mijn fotografie-gedeelte blijft groeien en uitbreiden. Zelfs het stoppen van de webshop blijkt niet voldoende om alles te kunnen blijven combineren. Vandaar de beslissing om het konijnenhotel stop te zetten.


Jullie weten dat ik jullie konijntjes verzorg met hart en ziel, maar helaas moeten er keuzes gemaakt worden in het leven. Vandaar gaat 'De Konijnenboerin' volledig stoppen vanaf 1 september 2020! 

 

Mvg

Charissa Buekenberghs

De Konijnenboerin

Een woordje uitleg...

Mensen die op vakantie gaan of tijdelijk niet voor hun konijntjes kunnen zorgen door bv. ziekenhuisopname, kunnen hun konijnen hier tijdelijk laten verblijven.

 

Het konijnenhotel bestaat uit 4 ruime verblijven (2.5m x 0.70m/verblijf). We hebben gekozen voor gesloten verblijven omwille van veiligheid. Wij leven op 'de buiten' en hier zijn heel wat roofvogels, katten,... De verblijven zijn wind/waterdicht. 

 

Elke dag mogen de konijntjes, onder toezicht, in de speelweide. Hier kunnen de konijntjes lopen, spelen, in de zandbak graven,... Wanneer dit gewenst is, zal er om de dag, 2 dagen, 3 dagen,... (kiest u zelf) een update gestuurd worden met een foto/filmpje. Voeding moet u zelf meebrengen, zodat het konijn kan eten wat hij/zij gewoon is. Ook zal met u op voorhand hun dagelijks voedingspatroon, speciale zorgen, etc., besproken worden.

 

Uw konijntjes zullen nooit samen gezet worden met andere konijnen. Indien uw konijntjes als koppel bij u thuis samen zitten, zullen ze hier ook samen blijven. Hieronder ziet u een plattegrond van het konijnenhotel.